Ηλεια Φωτια - Φωτιά σε δασική έκταση στην Ηλεία / Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι.

Ηλεια Φωτια - Φωτιά σε δασική έκταση στην Ηλεία / Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι.. Μεγάλη φωτιά στις βολίμες ζακύνθου. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ. Εκκενώνονται και οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη.

Οριοθετήθηκε η μεγάλη φωτιά στην ηλεία. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση. Ανακόπηκε έγκαιρα η πορεία της πυρκαγιάς στην περιοχή του κάμπου παπαδούς. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά και στην ηλεία, όπου δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση και της κοινότητας πουρνάρι, του.

Ηλεία: Νέες εικόνες καταστροφής από τη φωτιά στο δάσος της ...
Ηλεία: Νέες εικόνες καταστροφής από τη φωτιά στο δάσος της ... from www.newsit.gr
Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Σε εξέλιξη ο πύρινος εφιάλτης στην ηλεία. Δραματική έκκληση γυναίκας που ψάχνει τη μητέρα της. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Εκκενώνεται το χωριό δάφνη, η φωτιά φτάνει στα πρώτα σπίτια. Πυροσβεστική © φωτογραφία αρχείου/ eurokinissi. Κλιμάκιο της πολιτικής αεροπορίας στον τόπο της τραγωδίας. Οριοθετήθηκε η μεγάλη φωτιά στην ηλεία.

Ανακόπηκε έγκαιρα η πορεία της πυρκαγιάς στην περιοχή του κάμπου παπαδούς.

Εκκενώνεται το χωριό δάφνη, η φωτιά φτάνει στα πρώτα σπίτια. Πυροσβεστική © φωτογραφία αρχείου/ eurokinissi. Ενημέρωση και ειδήσεις για το tagηλεία φωτιά. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή κορυφή του δήμου πύργου ηλείας. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή της βουπρασίας, στη βόρεια ηλεία. Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Οριοθετήθηκε η μεγάλη φωτιά στην ηλεία. Φωτιά ξέσπασε στην ανδρίτσαινα ηλείας το μεσημέρι της παρασκευής. Την ίδια ώρα στην ηλεία, εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα 7 πυρκαγιές εκ των σε ό,τι αφορά τη φωτιά στην περιοχή βλαχόπουλο στη μεσσηνία, ο κ. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή μπαλαίικα του δήμου ανδρίτσαινας κρεστένων ηλείας. Παρομοια αρθρα περισσοτερα απο τον δημιουργο. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά.

Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Η φωτιά συνεχίζει να καίει εκτάσεις, με τις νέες εικόνες να αποτυπώνουν την αγωνία των κατοίκων και. Χαρδαλιάς ανέφερε πως αναπτύχθηκε σε δύο μέτωπα. Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες. Κλιμάκιο της πολιτικής αεροπορίας στον τόπο της τραγωδίας.

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ... Οι πρώτες εικόνες από τη μεγάλη ...
ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ... Οι πρώτες εικόνες από τη μεγάλη ... from 1.bp.blogspot.com
Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Η φωτιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική, είναι κοντά σε σπίτια. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά και στην ηλεία, όπου δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση και της κοινότητας πουρνάρι, του. Εκκενώνεται το χωριό δάφνη, η φωτιά φτάνει στα πρώτα σπίτια. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες». Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή μπαλαίικα του δήμου ανδρίτσαινας κρεστένων ηλείας.

Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις στο σημείο.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή μπαλαίικα του δήμου ανδρίτσαινας κρεστένων ηλείας. Η φωτιά συνεχίζει να καίει εκτάσεις, με τις νέες εικόνες να αποτυπώνουν την αγωνία των κατοίκων και. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή της βουπρασίας, στη βόρεια ηλεία. 4:03 panos dimitrakopoulos 6 531 просмотр. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά και στην ηλεία, όπου δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση και της κοινότητας πουρνάρι, του. Πυροσβεστική © φωτογραφία αρχείου/ eurokinissi. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες». Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά. Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες.

Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες. Η φωτιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική, είναι κοντά σε σπίτια. Χαρδαλιάς ανέφερε πως αναπτύχθηκε σε δύο μέτωπα. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες». Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ.

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Πυρκαγιά στην περιοχή Καπελέτο της Ηλείας ...
ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Πυρκαγιά στην περιοχή Καπελέτο της Ηλείας ... from www.pagenews.gr
Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά και στην ηλεία, όπου δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση και της κοινότητας πουρνάρι, του. Την ίδια ώρα στην ηλεία, εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα 7 πυρκαγιές εκ των σε ό,τι αφορά τη φωτιά στην περιοχή βλαχόπουλο στη μεσσηνία, ο κ. Φωτιά ξέσπασε στην ανδρίτσαινα ηλείας το μεσημέρι της παρασκευής. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία.

O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες».

Η φωτιά συνεχίζει να καίει εκτάσεις, με τις νέες εικόνες να αποτυπώνουν την αγωνία των κατοίκων και. Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή κορυφή του δήμου πύργου ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Μεγάλη φωτιά μαίνεται περίπου από τη μιάμιση το μεσημέρι στην περιοχή καλλιθέα της ανδρίτσαινας. Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ. Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Δραματική έκκληση γυναίκας που ψάχνει τη μητέρα της. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι. Φωτιά ξέσπασε στην ανδρίτσαινα ηλείας το μεσημέρι της παρασκευής. Εκκενώνεται το χωριό δάφνη, η φωτιά φτάνει στα πρώτα σπίτια. Κλιμάκιο της πολιτικής αεροπορίας στον τόπο της τραγωδίας.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama